Kako vam alojini proizvodi mogu pomoći?

Prvo da napomenemo, proizvodi kopanije Forever Living Products su dodaci ishrani.

Oni pomažu našem organizmu da se vrati u balans.

Kad je naš organizam u balansu, on je sposoban da se odbrani od svih vrsta bolesti.  Da bi bio u balansu treba funkcioniše varenje, da ima dobru apsorbciju, da ima redovno pražnjenje, dobar imunitet, da je obezbjeđena ishrana organizma (vitamini, minerali, enzimi, amino kiseline…)

KAKO ALOJA POMAŽE

 1. Reguliše varenje

  Reguliše metabolizam, funkcionisanje sistema za varenje, samim tim i tjelesnu težinu. Pored metabolizam podstiče i djelovanje svih organa: jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog i živčanog sastava, kože, očiju.
 2. Povećava apsorbciju

  Aloja posjeduje sastojke (saponini) koji prirodno čiste tankog crijeva u kojem se vrši apsorpcija korisnih materija iz hrane. Tako pomažu organizmu da iskoristi na pravi način hranu koju jedemo.
 3. Omogućava izbacivanje i čišćenje

  Aloja uspostavlja redovan proces pražnjenja iz debelog crijeva, tako pomaže čišćenju organizma. Aloe Vera čisti otrove iz organizma kroz mokraću, stolicu, čak i preko kože.
 4. Njeguje kožu

  Hidrira kožu, uklanja osipe i alergije. Pomaže umanjenju bora i čini kožu elastičnijom i mekšom. Zbog salicinske kiseline, aloja može da posluži i kao sredstvo za čišćenje lica i efikasno se bori protiv akni i bubuljica.
 5. Smanjuje upalne procese u tjelu – Uništava bakterije, viruse i gljivice

  Zbog antiupalnog i antivirusnog dejstva, aloja pomaže u uklanjanju herpesa. Takođe, ova biljka je odličan saveznik u borbi sa simptomima prehlade, poput bolova u grlu i otečenih krajnika.
 6. Hrani organizam – Obezbjeđuje vitamine i minerale i ostale korisne sastojke

  Aloja Vera je prava riznica hranjivih i ljekovitih komponenata koje se nalaze u unutrašnjosti lista tzv. gelu. Biljka sadrži kompleksnu smjesu od preko 200 međusobno srodnih aktivnih materija koje su u toj prirodnoj ravnoteži najdjelotvornije.  Pored ostalog, u bogatoj riznici sastojaka Aloe vera gela nalaze se 12 vitamina, 20 minerala, 18 amino kiselina, što je čini najkompletnijom ljekovitom biljkom.
 7. Jača otpornost organizma – jača imuni sistem

  Pomaže u borbi sa bolestima imunološkog sistema. Aloe vera sadrži faktore koji uništavaju tumore (alfa faktor, blokira dotok krvi u rastući tumor, acemanan…).  Kao dopunska terapija, smanjuje štetne nuspojave hemo terapije i zračenja.
 8. Štiti srčani mišić i čisti krvne sudove

  Aloja smanjuje holesterol, trigliceride, vraća elastičnost krvnim sudovima.
 9. Reguliše nivo šećera u krvi

  Reguliše i snižava nivo šecera u krvi, smanjuje oscilacije šecera (posebno važno kod bolesnika na inzulinu).
 10. Djeluje antialergijski

  Aloja smanjuje simptome i poljedice kod svih vrsta alergija (na polen, grinje, prašinu)

 11. Smanjuje bolovi u zglobovima

  Kod zglobnog sistema poboljšava pokretljivost , regeneriše hrskavicu. Pomaže i kod reume, artritisa, osteoporoze.  Smanjuje upalu, crvenilo, bolove i oteklinu zglobova i mišića. Djelotvorna je kod uganuća, nategnuća i upala tetiva, modrica.
 12. Usporava starenje

  Ima izuzetno regenerativno dejstvo, podmlađuje organizam i kožu. Djeluje UV zaštitno.

Želite aloe vera proizvode?

Aloe vera recepti

Vrlo je bitno, zavisno od problema, koristite pravu kombinaciju i količinu ovih proizvod. Koristim 20 godina ove proizvode i preporučila sam ih mnogima (najbližim, prijateljima poznanicima i svima kojima je pomoć bila potrebna). Kroz sopstveno iskustvo i iskustvo drugih naučila sam kako napraviti kombinaciju ovih proizvoda za najbolje rezultate.
Aloe vera proizvodi kompanije Forever Living Products

Kako i Vam aloja može pomoći?

Žalite da saznate kako i Vam mogu pomoći proizvodi na bazi biljke aloe vera? Savijeti, kako i koje proizvode da koristite da ostvarite nabolje za Vas!

Aloe vera "Recepti"

Saznajte pravu kombinaciju proizvoda za Vas!

Kako Vam
aloja
može pomoći?

Želite savjet?

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Potrebni su Vam
alojini proizvodi?