Zašto Aloe vera?

Svi mi znamo u kakvom vremenu živimo (zagađen vazduh, voda, hrana). Kada pomislimo da se zdravo hranimo (svježe voće i povrće),  nismo svjesni koliko uz to unosim raznih otrova, a sve manje korisnih materija. Naš organizam je zatrovan a neuhranjen, ako to potraje slijedi bolest.
Zbog toga je svima nama potrebno da koristimo dodatke ishrani. Moje iskustvo je da su dodaci ishrani na bazi biljke aloje najbolji.

Ponuda dodataka ishrani je velika. Kvalitet tih proizvoda  je veoma različit. Okruženi smo agresivnim i obmanjujućim marketingom, tako da nije  ni malo lak zadatak odabrati pravi dodatak ishrani.
Doktori i nutricionisti koji se bave ishranom savjetuju da se držimo određenih pravila kako odabrati pravi dodatak ishrani.

 1. Mora biti dokazan i testiran!
  Pravi dodatak ishrani je onaj koji se potvrdio dugogodišnjih korištenjem na tržištu. Nemojte biti pokusni kunići za nove ne dokazane proizvode. Pravi je onaj koji je dugo na tržištu (bar 10 godina), a nije pokazao nikakve štetne efekte.
 2. Bezbijedan (siguran) – bez neželjenih efekata
  Pravi dodatak ishrani ne smije imati bilo kakve neželjene poslijedica. Nema nikakve koristi od proizvod koji vam za nešto pomažu, ali vam uporedo nanose štetu pojedinim organima.
 3. Treba da obezbijedi sve što vaše tijelo treba za normalno funkcijonisanje (temelj dobrog zdravlja)
  Temelji dobrog zdravlja su: ishrana do ćeliskog niva, pravilno varenje, potpuna apsorpcija, redovno čišćenje i imuni sistem.

Primjenjena na aloe vera proizvode kompanije Forever Living Products

1. Mora biti

Proizvodi na bazi biljke aloe vera kompanije Forever Living Products su na tržištu već 41 godinu.  U 170 država ima sertifikate kvaliteta i zdravstvene ispravnosti  i svakoj od tih zemalja ispunjava zakonske propise i carinske kontrole!

FLP proizvodi imaju svijetske sertifikate:

 • Košer standard – proizvodnja i priprema hrane prema posebnim jevrejskim propisima i običajima.
 •  The International Aloe Science Council IASC – Međunarodni Savet Za Aloju
 • Halal sertifikat – proizvodnja i priprema hrane u skladu sa islamskim verskim običajima.
 • Islamic Seal of ApprovalIslamski pečat odobrenja
 • Cruelty Free Certificate – sertifikat koji garantuje da proizvod nije testiran na životinjama
 •  FDA Food and Drug Administration – Americka Agencija za kontolu lekova
 • Money Back Guarantee

2. Bezbijedan - bez neželjenih efekata

Proizvodi na bazi biljke aloe vera kompanije Forever Living Products su dodaci ishrani proizvedeni na biljnoj bazi na potpuno prirodan način. Nemaju nikakvih neželjenih dejstava, niti “kontra indikacija”.  Mogu se koristiti uporedo sa medicinskim terapijama (naravno, uz konsultaciju sa vašim doktorom).

3.Treba da obezbjedi sve što vaše tijelo treba za normalno funkcijonisanje

Evo kako proizvodi na bazi biljke aloe vera kompanije Forever Living Products  ispunjavaju pravila nutricionista i doktora kojima se omogućuju temelji dobrog zdravlja.

- Aloe Vere sadrži preko 200 hranjivih sastojaka,uključujući 20 minerala,12 vitamina i 18 amino kiselina. Tako da obezbeđuje potpunu ishranu naših ćelija.

- (Zdravlje dolazi iz stomaka) Aloja pomaže da se hrana u želudcu pravilno vari.

- Saponini koji se nalaze u satavu aloje čiste crijevne resice (u tankom crijevu) i tako višestruko povećavaju apsorbciju korisnih sastojaka iz hrane.

- Aloja obezbijeđuje redovno izbacivanje otpadnih materija iz debelog crijeva i tako čisti organizam od otrovnih materija.

- Koliko aloja podiže imuni sistem najbolje se primjeti kod velikih padova imuniteta, poslije upotrebe alojinih proizvoda lako je vidjeti veliko poboljšanje.

Želite aloe vera proizvode?

Aloe vera "recepti"

Vrlo je bitno, zavisno od problema, koristite pravu kombinaciju i količinu ovih proizvod. Koristim 20 godina ove proizvode i preporučila sam ih mnogima (najbližim, prijateljima poznanicima i svima kojima je pomoć bila potrebna). Kroz sopstveno iskustvo i iskustvo drugih naučila sam kako napraviti kombinaciju ovih proizvoda za najbolje rezultate.
Aloe vera proizvodi kompanije Forever Living Products

Kako i Vam aloja može pomoći?i

Žalite da saznate kako i Vam mogu pomoći proizvodi na bazi biljke aloe vera? Savijeti, kako i koje proizvode da koristite da ostvarite nabolje za Vas!

Aloe vera "Recepti"

Saznajte pravu kombinaciju proizvoda za Vas!

Kako Vam
aloja
može pomoći?

Želite savjet?

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Potrebni su Vam
alojini proizvodi?